La Patum Infantil continua amb la campanya de col·laboració amb els establiments, on mitjançant la compra de l’adhesiu de l’Associació, aquests ajuden a sufragar les despeses relacionades amb el manteniment, millora i restauració de les comparses, com també en la compra d’aquells materials necessaris per poder formar els més petits els dies d’assaig.

Cal destacar, que l’Associació de la Patum Infantil, és una entitat sense ànim de lucre i que tota les donacions que es recaptin a través d’aquesta campanya,  serà utilitzat per reinvertir-ho en la mateixa associació, on el resultat i beneficiari final, seran els mes petits i les comparses que utilitzen per poder fer la festa.

En l’actualitat existeixen 2 models d’adhesius, un per posar el vidre de l’establiment col·laborador (preu de 30€)  i  un altre adhesiu que es dona al participar pel sorteig que es realitza cada any, on s’inclou l’adhesiu i 2 tires pel sorteig (preu de 5€ fins acabar existències).

Pel que fa el repartiment dels adhesius, els mateixos col·laboradors, cuidadors i responsables de la Patum Infantil seran els encarregats de fer el corresponent repartiment en els establiments. Si esteu interessats en adquirir els adhesius del sorteig, ho podeu fer durant els dies d’assaig.

Adhesius Patum Infantil 2018

Que sortejarem aquest any ?

Aquest any sortejarem:

  • 3 mesos d’activitats de classes gratuïtes per nens/es. Es sortejarà 2 places per poder anar del setembre a novembre a fer activitats com ara gimnàs, karate, ball, zumba, etc… Tot això per gentilesa del gimnàs CEEC.
  • 2 invitacions infantils per anar el Parc d’atraccions de Port Aventura! Gràcies a la col·laboració de l’empresa Tot Viatges, podreu passar un dia espectacular amb la família!
  • 1 Invitació per a 4 persones adultes per realitzar un Room Escape de por a Gironella! Gràcies a l’empresa Insomnia Corporation, podreu provar la seva fabulosa sala “El còctel del doctor”, considerada una de les millors sales de por a nivell nacional!
  • I a més a més, des de la Patum Infantil sortejarem 1 Mono de Ple!

Per la compra de la tira per entrar en el sorteig anterior, també us incloem l’adhesiu d’aquest any de la Patum Infantil! Tot per 5€!
Si voleu col·laborar, els tiquets de sorteig els posarem a la venda tan en els dies d’apuntar com durant tots els dies d’assaig!  El sorteig, el farem a l’últim dia i els números premiats, els farem públics a la web.

 

Amb la col·laboració de

Tot Viatges