Desprès de realitzar el sorteig de les comparses el passat 24 d’abril i per 2n any consecutiu, podem dir que la Normativa del Foc ha afectat de ple a les comparses de la Patum Infantil.

L’any passat va ser el primer any i tan les comparses de les maces com la de les guites, no va haver-hi un ple absolut. No obstant, es va poder fer omplint entre un 80 i 90% de les comparses.

No som pirotècnia, SOM CULTURA

Enguany, la comparsa més afectada ha estat la de les guites, omplint només 14 places de les 28 demanades (14 places per cada guita). Addicionalment i com anècdota, també queda pendent 1 plaça per geganter (s’ha omplert 19 de 20 places).

Si el vostre fill/a té el requisit que es demana per comparsa i vol participar a la festa d’aquest any us expliquem a continuació el que s’ha de fer i tenir em compte:

Guitaire

Hi han 14 places vacants. 7 per la Guita Xica i 7 més per la Guita Grossa. El requisit és:

  • Tenir un mínim de 10 anys el primer dia d’assaig (14/05/2018) i un màxim de 11 anys el dia de la Patum Infantil (01/06/2018)

Geganter

Hi ha 1 plaça vacant. Els requisit és:

  • Alçada mínima 1,42m i alçada màxima 1,55m

Com fer la inscripció

Hi han 2 opcions:

  • Venir el dia 25 d’abril i avisar a algun responsable que es vol fer la inscripció del nen/a en comparsa.
  • O bé, contactar amb nosaltres a través del correu comunicacio@patuminfantil.cat

Les places vacants s’assignaran a mesura que es vagin rebent les peticions d’accés. No hi haurà cap sorteig previ. Només es mirarà si es compleix el requisit d’accés a comparsa i si la vacant continua existent de la mateixa.

Amb la col·laboració de