Audiovisual de la Patum a l'interior del local dels castellers de Berga

El passat dissabte dia 6 de Maig, es va poder trobar al l’interior del local dels castellers de Berga, algunes de les comparses de la Patum Infantil: Tabal, Turcs, Maces, Guita Xica, Guita Grossa, Nans Vells i Nans Nous.

Amb la intencionalitat de donar la benvinguda a la trobada de monitors i monitores d’arreu de Catalunya, la Patum Infantil hi va participar fomentant la cultura Berguedana, tan a nivell de comparseria com a través d’un audiovisual que explicava el perquè la Patum, igual que la Patum Infantil són Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat reconeguda per la UNESCO.

Els responsables i principals promotors encarregats de que fos possible l’assistència de les comparses varen ser diferents cuidadors de l’Associació.

Cuidadors de la Patum Infantil

D’esquerra a dreta: Sergi Selva, Iván Camps, Jordi Hernando, Josep Guijarro i David Cussà

Gran assistència de públic

Durant tot el matí, a part del gran nombre d’assistents d’aquesta trobada, hi va haver-hi molta altre gent de Berga i comarques dels voltants que hi van assistir.
Aprofitant a la gran concurrència, es va continuar recollint firmes per poder-les presentar conjuntament amb el dossier que s’està realitzant per demanar l’excepcionalitat de la normativa del foc a Brussel·les.

Ens pots trobar al Facebook

Ens pots trobar a l’ Instagram

Ens pots trobar al Twitter

Ultims tweets