Convocatòria extraordinària

Patum Infantil 2016

Us informem que el dia 1 de setembre a les 17:30h de la tarda es portaran a terme les 2 tandes de Patum Infantil extraordinària.

Per aquest motiu, demanem als pares i mares dels nens que hagin participat en alguna de les comparses d’aquest any (exceptuant la dels plens) que vinguin a les 16:30h a la Plaça de Sant Pere. 

Allà s’haurà de localitzar el respectiu cap de colla / cuidador que els acompanyarà a buscar la roba i es canviaran al mateix vestíbul dels plens. Un cop tots els nens s’hagin canviat, es tancarà amb clau el vestidor de plens perquè no hi pugui entrar ningú fins que finalitzin els actes de la Patum Infantil.

Es demana que els nens/es vinguin preparats de casa amb els complements necessaris habituals (espardenyes de 7 vetes, mitges blanques, guants, etc…). Només en el cas dels integrants de la comparsa de les guites, el calçat a portar, ha de ser un calçat còmode.

Els accessoris i complements, com ara les faixes (geganters) i mocadors (guites, maces i àliga) entre d’altres, es repartiran en el mateix moment que s’entregui la roba i aquests s’hauran de retornar un cop hagin finalitzat tots els actes que hi hauran.

Trasllat de les comparses

Aquest diumenge 28 d’agost s’ha dut a terme el trasllat de totes les comparses del pavelló.

Per tant, el dia 1 de setembre, un cop entregada tota la roba, els mateixos integrants de les comparses hauran d’ajudar a retornar-les al pavelló. D’aquesta manera evitem cops i alguns petits desperfectes que pateixen durant qualsevol trasllat amb vehicles.

Què es farà?

Patum Infantil 2016
  • A les 16:30 es començarà a donar la roba als nen/es en actiu que estan en comparsa.
  • A les 17:30 començarà la Patum Infantil extraordinària.
  • Un cop finalitzat el primer salt, per ordre i sense que afecti el desenvolupament de la festa, els nens tindran berenar a càrrec de la comissió de la festa del centenari, a dins de la capella de l’hospital vell.
  • En el moment que s’informi de l’arribada de la Mare de Déu de Queralt, s’obrirà un passadís a la plaça perquè aquesta pugui arribar a l’església.
  • En acabar tots els salts a plaça, es farà una ofrena floral (amb els rams dels gegants i de l’Àliga) a la Mare de Déu de Queralt on i també es realitzarà una sessió fotogràfica per recordar l’esdeveniment.
  • Es retornarà tota la roba i accessoris que s’han deixat per fer la Patum Infantil i s’anirà amb comitiva fins al pavelló a deixar-hi totes les comparses.

Si teniu qualsevol dubte…

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’apartat contactar de la pàgina web.