Antecedents

Queralt 2016

El  pròxim 26 d’agost fins el 8 de setembre, hi hauran els actes del centenari de la mare de Déu de Querat.

Dins d’aquests actes, en el seu dia, la Patum Infantil va ser convidada a participar-hi.

Inicialment, es va acordar en realitzar una actuació a dalt a Queralt, un cop finalitzada la missa, en el mateix dia que es tornés la Mare de Déu, el 8 de setembre.

Des de l’Associació de la Patum Infantil, es va demanar poder realitzar 2 salts, perquè així tots els nens/es poguessin realitzar com a mínim 1 salt i no fer discriminacions dins de les comparses.
Davant la negativa de poder realitzar 2 salts per problemes de solapament d’agenda dels actes del centenari, també es van afegir altres factors a tenir en compte, com la mobilitat i  la massificació de la gent en aquest acte tan festiu.

Davant d’aquesta situació es va demanar a la comissió de festes del centenari de Queralt, la possibilitat de moure el dia de la Patum Infantil.
Sense tenir un dia definit, des de la comissió de festes havien de portar el llibret informatiu dels actes a impremta . Sense haver quedat clar quin dia es faria la Patum Infantil.

Des de l’Associació, es va demanar poder fer la Patum Infantil el diumenge dia 4, a la Plaça de Sant Pere. Deixant escollir si fer la Patum Infantil de lluïment o Patum Infantil de tarda a la comissió de festes del centenari.  La decisió, va ser única  i inapel·lable per la seva part. El fet de tenir uns actes tan atapeïts feia impossible fer-hi un forat per la Patum Infantil, per tant, es va tornar a descartar per part seva.

Única possibilitat

Patum Infantil

Havent vist com el dia 8 i el dia 4 quedaven totalment descartats, se’ns va oferir la possibilitat de poder fer la Patum Infantil el dia 1 de Setembre.

El passat dissabte 6 d’agost, es va fer una reunió assembleària  amb els caps de colla i responsables de la Patum Infantil, fent una votació per si s’havia de fer o no.

Havent vist que totes les reunions prèvies fetes, perquè s’han moltes reunions, no han estat com s’esperaven, es va decidir com a ultima opció i pensant només i exclusivament amb els nens, donar-hi una ultima oportunitat per si ells la volien fer. Perquè una cosa són els pensaments d’un adult i l’altre els pensaments i la il·lusió d’un infant.Per aquest motiu, perquè hagi Patum el dia 1 de Setembre, es va decidir que s’havia de complir 3 requisits:

  • Pla de seguretat (Ambulància, Bombers, Pla de foc…) per part de l’Ajuntament.
  • Músics (disponibilitat per poder tocar) per part de l’escola de Música
  • I que hi hagin nens en comparsa (per poder saltar) per part de la Patum Infantil.

En el suposat cas que fallés un dels 3 punts, NO es faria la Patum Infantil.

La vostre opinió ens interessa

Per aquest motiu, a tots els pares/mares que el vostre fill/a ha saltat en comparsa (a excepció dels plens), ens hauríeu de dir si el vostre nen/a té disponibilitat per fer patum el pròxim dia 1 de Setembre. Per fer-ho, cliqueu el següent botó, poseu la contrasenya que haureu rebut via correu electrònic o SMS al móvil i digueu-nos si el vostre fill té disponibilitat per aquest dia.

Si teniu algun problema d’accéss o bé teniu el vostre fill/a en actiu i no heu rebut la contrasenya, contacteu amb nosaltres.

Teniu temps per realitzar l’enquesta fins el pròxim divendres dia 12 a les 12:00h del migdia.

Realitzar l’enquesta

Enquesta tancada

0
0
0
Dies
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Seg